Bruken og egenskapene til fargebelagte ruller

Nyheter

Fargebelagt rull er et produkt laget av galvaniserte plater og andre underlagsmaterialer, som gjennomgår overflateforbehandling (kjemisk avfetting og kjemisk konverteringsbehandling), påfører ett eller flere lag organisk maling på overflaten, og deretter bakes og størkner.Du kan velge en rekke fargebelegg i henhold til dine preferanser for behandling, som senere ofte refereres til som fargebeleggsruller.


Hovedformålet med den fargebelagte rullen er:
1. I byggebransjen, tak, takkonstruksjoner, rullegardiner, kiosker, persienner, portvakter, gateventerom, ventilasjonskanaler, etc;
2. Møbelindustri, kjøleskap, klimaanlegg, elektroniske komfyrer, vaskemaskiner, petroleumsovner, etc;
3. Transportindustrien, inkludert biltak, bakplater, hamstringer, bilkasser, traktorer, skipsrom osv. Blant disse bruksområdene er stålkonstruksjonsfabrikker, komposittplatefabrikker og fargestålflisfabrikker fortsatt vanlig.
Hovedegenskapene og fordelene med fargebelagte ruller er åpenbare, og de er allment anerkjent og mye kjøpt for bruk gjennom disse egenskapene:
1. God holdbarhet, korrosjonsbestandighet og lengre levetid sammenlignet med galvanisert stålplate.
2. Den har utmerket varmebestandighet og er mindre utsatt for falming ved høye temperaturer sammenlignet med galvaniserte stålplater.
3. Har utmerket termisk reflektivitet.
4. Fargebelagte spoler har lignende behandlings- og sprøyteytelse som galvaniserte stålplater.
5. Har utmerket sveiseytelse.
6. Fargebelagte ruller har utmerket ytelse til prisforhold, holdbar ytelse og konkurransedyktige priser.


Innleggstid: mai-04-2023