Vanlige feil og løsninger på kirurgiske skyggeløse lamper

Nyheter

Kirurgisk lampe

1. Det kirurgiske lyset er ikke på
Åpne toppdekselet og kontroller om sikringen er gått og om strømforsyningsspenningen er normal.Hvis det ikke er noen problemer med begge, vennligst få dem reparert av en profesjonell.
2. Transformatorskade
Det er generelt to årsaker til transformatorskader, nemlig strømforsyningsspenningsproblemer og overstrøm forårsaket av kortslutninger.
3. Sikringen er ofte skadet
Sjekk omskyggeløst lyspæren er konfigurert i henhold til merkeeffekten spesifisert i håndboken.Hvis en høyeffekts lyspære er konfigurert, vil sikringen bli skadet på grunn av at dens kapasitet overskrider sikringens merkestrøm.Sjekk om strømforsyningsspenningen er normal.
4. Desinfeksjonshåndtak deformert
Desinfiseringen av det skyggeløse lampehåndtaket kan utføres ved hjelp av høytrykksdesinfeksjon, men det skal bemerkes at håndtaket ikke skal presse tunge gjenstander under desinfeksjon, da duften kan føre til at håndtaket deformeres.
5. Vri den skyggeløse lampen til en vinkel, og lampen vil ikke lyse opp
Dette er hovedsakelig fordi sensorene i begge ender avskyggeløs lampeopphengsstang kan ha dårlig kontakt etter bruk i en periode, og denne situasjonen bør vedlikeholdes og repareres av en fagmann.
6. Skyggeløs lampeforskyvning
I store kirurgiske skyggeløse lamper, etter bruk i en periode, på grunn av den tunge vekten av den indre lampehetten, kreves det en stor mengde friksjon for å lokalisere den, noe som kan føre til bevegelse.Dette kan løses ved å stramme den øvre posisjoneringsskruen for å øke friksjonen.
7. Lysstyrken til det kirurgiskeskyggeløs lampemørkner
Den skyggeløse reflekterende glassbollen bruker beleggteknologi.Generelle maleteknikker kan bare garantere to års levetid, og etter to år kan belegget oppleve problemer som mørkere reflekser og blemmer.Så i denne situasjonen må du bytte ut den reflekterende bollen.

Kirurgisk lampe.


Innleggstid: Jun-12-2023